About

eVa_kts

Cantante y actriz

Qui hi ha darrere d’eVa_kts? Una dona que des de nena va destacar per les seves habilitats artístiques tant en la música, l’escriptura i les arts escèniques com en les arts plàstiques i el disseny.

 

Els seus instruments: la flauta travessera, la veu, el paper i els llapis. Mentre formava part de diversos grups corals, inclòs el cor de cambra del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, l’eVa somiava en ser actriu i cantant alhora que cursava estudis superiors en disseny i art.

 

La seva vida es va decantar per l’art, el disseny i la creació. La seva passió per la creativitat la va portar a llicenciar-se en psicologia i explorar en profunditat quines són les seves claus i mecanismes. I malgrat que mai es va dedicar professionalment a la música, sempre ha mantingut un vincle estret amb la seva passió per cantar rebent classes de cant i tècnica vocal i interpretació amb Montse Franco, Oscar Molina, Gerard Ibáñez i l’equip de Veu Barcelona Experience.

 

Com a creadora i dissenyadora ha desenvolupat una dilatada carrera formant part d’una àmplia varietat de projectes i és amb “10 & me”, el seu projecte més personal on exposa la seva passió, la seva sensibilitat artística i posa veu a la seva part més íntima que sempre va quedar en segon pla.

 

“A  10&me es conjuguen totes les meves eVa’s. Algunes en forma de personatges, d’altres com a creadora d’històries, productora, coordinadora, coach, psicòloga,... totes elles emocionades de fer realitat un somni, pujar a l’escenari i cantar”

Pep Pladellorens

Director musical y pianista

Pianista, director musical, arranjador i compositor amb una trajectoria de més de 40 anys, es va formar al Conservatori Superior de Música del Liceo de Barcelona i va estudiar harmonía moderna i piano de la mà del mestre Francesc Burrull. 

 

Pladellorens és un dels referents en direcció musical de teatre del nostre país. Ha treballat com a director musical i pianista en produccions tan destacades com “Follies” de S. Sondheim (Teatre Espanyol de Madrid y Festival de Peralada), dirigida per Mario Gas, per la qual rebé el Premio Max 2013 a la millor direcció musical o “Sweeney Todd” d’S. Sondheim, en les seves dues etapes, al 95-97 (Teatre Poliorama, Teatre Apolo de Barcelona i Teatro Albéniz de Madrid), i al 2008-2009 al (Teatro Español de Madrid, Arriaga de Bilbao i Apolo de Barcelona) sota la dirección de Mario Gas i Manuel Gas. 

 

Participa també, com a pianista i ajudant de dirección de nombrosos i destacats títols com “Guys and Dolls” al TNC, “The Full Monty”, “A Litlle Night Music” d’S. Sondheim, “Candide” de L. Bernstein, “L’ Opera de Cuatro Cuartos” de Bertol Breckt i Kurt Weil, entre d’altres sota la dirección escénica de directors com Manuel Gas, Mario Gas, Calixto Bieito, Lluis Vidal, Esteve Ferrer, o Xavier Albertí. 

 

Ha estat pianista acompanyant d’artistes renombrats com Marina Rosell, Joan Isaac, Mone, Parrita, Moncho, Rolando Ojeda, George Moustacki entre d’altres.  És el director musical, arranjador i pianista de l’orquestra del programa de TV3 “Lottoshow” produit per Angel Casas i presentat per Mone.

 

En la seva faceta com a docent ha estat  vinculat a l’Escola Ceme, Eólia, Aula 7 i pianista acompanyant en les classes magistrals de cant i interpretació de Hellen Gallagher, a l’Institut del Teatre de Barcelona i Terrassa.  Actualment és professor titular de piano a l’escola Aulos de Cerdanyola.

Oscar Molina

Director escénico

Format en la prestigiosa escola d’interpretació Jacques Lecoq de París i amb Bernard Hiller a Los Ánleges (USA), Oscar Molina, actor director teatral i pedagog, té un ampli currículum que comprèn des de “Cyrano de Bergerac” fins “Agost” de Tracy Letts al TNC, obra aclamada per la crítica i el públic, i passant per “Van Gogh” de E. Blanchet, “Els dies feliços” de S. Beckett, “El maletí” de Ravenhill o l’” Odissea” d’Homer.

 

Com a actor ha format part de prestigioses companyies com Josep m. Flotats i Joglars i ha treballat sota la direcció de reputats directors com Sergi Belbel, Lluis Pascual, Josep Mª Mestres o Xavier Albertí entre d’altres. La seva àmplia trajectòria com actor i director l’ha portat a trepitjar els escenaris més rellevants de Barcelona (TNC, Teatre Lliure o Teatre Villaroel en Barcelona) i platós de TV i cinema en produccions de RTVE o Televisió de Catalunya.

 

Ha dirigit nombrosos espectacles de dramatúrgies estrangeres i locals, entre els quals destaquen “Tancats” de Gal Soler, “La peixera  de Toni Cabré i “Cloaca” de Maria Goos, en la seva etapa com a director resident al Teatre Gaudí i al Versus Teatre.

 

Per Oscar Molina la música sempre ha tingut un paper destacat i no només com a motivador de la interpretació sinó també com a sentiment global de l’espectacle. La música és més que el suport de les parts dramàtiques, és el catalitzador que condueix a l’espectador més enllà de la direcció dramàtica. En definitiva, la música és un intèrpret més de l’obra. I en aquest sentit, Molina dirigeix als cantants en un treball que va més enllà de la interpretació merament musical, cerca la interpretació des de la profunda mirada, el cor i l’ànima de qui posa la veu i el cos.

 

Actualment, mostra la seva cara més compromesa amb el teatre social a través de “La crua realitat”, amb dramatúrgia i direcció del mateix Molina, amb el que aborda el treball amb l’actor Rafa Valero i la seva diversitat funcional.