Show

10&me

SINOPSIS

Lena, Greta, Leontine, Ángela, Patty, Phyllis, Carlota, Lilith, Olvido, Deborah & me … Elles i les seves històries són les protagonistes. I com ens relaten les seves vides?  A través de les seves cançons, prestades  dels grans espectacles de Broadway. 

 

Per a què ens expliquen les seves peripècies? Per mostrar-nos en escenes com es viu un viatge de transformació personal. Serem espectadors d’aquesta aventura que és créixer a partir de radiografies del seu món emocional i relacional. Perquè la vida és això, un viatge en el qual ens trobem en situacions que ens trenquen esquemes, transgredeixen les nostres creences, ens irriten, ens mobilitzen, ens desesperen o ens entristeixen. 

 

Veurem el punt de partida de la Lena, les vicissituds de la Leontine, els desamors de la Greta, el sarcasme de la Patty o l’acceptació de l’Angela. Per elles punts de partida diferents amb el mateix objectiu: arribar a comprendre les relacions i les emocions per tenir un nou nivell de consciència personal. 

Idioma: Català- English
Duració: 75 MIN
EDAT RECOMENADA: + 7 ANYS
Reprodueix vídeo
10 noms, 10 històries
 • Lena

  42 anys i encara ingenua. No li agrada estar sola, per això viu amb la fantasia que apareixarà l'amor de la seva vida a través del telèfon. Creieu que en Martí serà qui la durà al seu paradís ple d'unicornis? DONCS NO!

 • Lilith

  Poderosa advocada d'un prestigiós buffet a Paris. No vol ni a sentir a parlar que en Phil l'acaba de deixar. Tothom li diu que abandoni la relació tóxica però ella ho nega amb la vehemència de la negació.

 • Deborah

  Vol un abric nou. En Murry no li ha regalat pel seu aniversari i està decidida a que el seu marit li faci cas, sigui com sigui.. encara que calgui llençar-se pel balcó. Aconseguirà l'atenció de Murry?

 • Olvido

  Ja té 43 anys i li ha passat mitja vida a esperat a l'home ideal per formar una familia. Fins que s'adona que hi ha altres fórmules de ser mare.

 • Leontine

  Dona feta a sí mateixa en un món d'homes. Empresària a la cerca de respostes. Per què sempre ens canvien les normes cada cop que sembla que aconseguim arribar a l'èxit??!!!

 • Greta

  Et pregunta: "Tu hi creus en l'amor?" Esperant una resposta que li alleugi el dolor de la pèrdua del seu propi amor.

 • Phyllis

  Fastiguejada del seu matrimoni es planta davant de Benjamin reflexionant si pot o no trencar definitivament. Sí o no? POTSER!

 • Patty

  Una nena extraordinària! Una tomboy dolça i càustica al mateix temps que li donarà consells d'amor a Charlie Brown.

 • Angela

  Amb la maduresa arriba l'acceptació. La vida té llums i ombres que tots hem experimentat. L'Àngela ens recordarà que no hi ha ombres sense llum i que tota llum projecta zones fosques.

 • Carlota

  Ens emocionarà parlant de la vida de la seva tieta Àgata. "Una dona molt especial" ens dirà, que va utilitzar la bogeria per viure la vida amb intensitat i plenitud.

 • & me

  Et convida a connectar amb l'alegria de viure. Amb la música, la festa, la celebració d'estar viva, perquè el dia que no hi siguis ni tan sols et podràs penedir.

 • & Pep

  De vegades espectador allunyat, de vegades l'altre protagonista i sempre l'observador que posa en solfa les històries d'aquestes dones. Què sent per elles? Mai ho sabrem però les acompanya amb molta tendresa.

Dossier de prensa